Gesprekstherapie online

March 24, 2020
Canva-Woman-in-White-T-shirt-Using-Macbook-Pro-1200x800.jpg

Ongetwijfeld volgt u alle ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Het ontwricht de maatschappij en zorgt voor veel vragen en gevoelens van onzekerheid. Zeker in deze tijd is het belangrijk dat u weet dat neuroCare er voor u is. Onze behandelaren bieden passende ondersteuning ‘op afstand’, waardoor u er niet alleen voor staat.

Afhankelijk van de aard van uw klachten en de behandeling die wij daarvoor aanbieden kunt u de behandeling op locatie bij één van onze neuroCare vestigingen ondergaan. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en de gezondheid van onze cliënten en medewerkers staat daarbij voorop.

In geval behandeling op locatie niet noodzakelijk is, laten wij u graag kennismaken met online gesprekstherapie door middel van videobellen. Ook onze intakegesprekken en adviesgesprekken kunnen uitstekend online uitgevoerd worden.

Wilt u meer weten over hoe deze onlinebehandelingen tot stand komen, download dan nu onze informatiebrochure hier.

 

neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden