Voorlopige cliëntenstop SSGZ-trajecten Zilveren Kruis en VGZ

July 16, 2021
telepsychology.png

neuroCare Nederland biedt op haar vestigingen ambulante SGGZ zorg voor volwassenen voor o.a. zorgverzekeraars Zilveren Kruis (vestigingen Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Hengelo en Nijmegen) en VGZ (vestiging Groningen) en de labels die hieronder vallen.  Er melden zich steeds meer cliënten van Zilveren Kruis en VGZ (vestiging Groningen) aan voor behandeling bij neuroCare. Op basis van de huidige Zilveren Kruis en VGZ (vestiging Groningen) cliëntenpopulatie bij neuroCare wordt het zorgkostenplafond overschreden en moeten wij helaas op dit moment constateren dat we tijdelijk geen nieuwe cliënten van Zilveren Kruis en VGZ (vestiging Groningen) kunnen aannemen.

neuroCare gaat uiteraard in overleg met Zilveren Kruis en VGZ (vestiging Groningen) om het zorgkostenplafond te laten verhogen. Zolang hier nog geen duidelijkheid over is vragen wij de cliënten van Zilveren Kruis contact op te nemen met de afdeling Zorgbemiddeling (Zilveren Kruis Zorgcoach / 071 3640280) en cliënten van VGZ (vestiging Groningen) contact op te nemen met de afdeling Zorgbemiddeling (VGZ Zorgadviseur / 088 1311611).

Mocht u ondanks deze mededeling toch bij neuroCare op de wachtlijst willen blijven staan of zich aan willen melden voor deze wachtlijst dan kan dat uiteraard. Houdt u dan wel rekening met langere wachttijden.

neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden