Vergoede zorg bij neurocare Clinics

april 29, 2022
therapist-talking-one-on-one-with-patient.png

Start uw GGZ-behandeling na 1 januari 2022 en bent u verzekerd bij een van de onderstaande zorgverzekeraars? Dan wordt de door neurocare Clinics geleverde zorg 100% vergoed.

  • Achmea
  • Menzis
  • VGZ
  • CZ
  • Zorg en Zekerheid
  • DSW

Zoekt u een behandeling voor dwangklachten (OCS) dan kunt u zich via onze vestigingen in Eindhoven en Groningen aanmelden voor een behandeling in het kader van medisch-wetenschappelijk onderzoek (https://www.tetro-ocd.nl). Deelname is vrijwillig en kosteloos. Wij onderzoeken of transcraniële magnetische stimulatie (TMS) in combinatie met exposuretherapie helpt voor mensen met OCS. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het volgende informatieformulier.

Als u in aanmerking wilt komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar dan is een verwijzing verplicht. Hou wel rekening met het eigen risico. Bent u verzekerd bij een andere zorgverzekeraar? Neem dan contact op met een van onze vestigingen. Een deel van de behandeling wordt in elke geval vergoed.

 

 

 

neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden