Psycholoog, rTMS Technician

Drs. Merlijn Botter


Contactgegevens


070 222 80 16


Amstelveenseweg 864H, 1081 JM Amsterdam


Merlijn Botter is in 2014 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam in de richting van de klinische neuropsychologie. Na zijn studie is hij begonnen als neuropsycholoog in het Alzheimer Research Center in Amsterdam. Hier behandelde hij patiënten met dementie die een mogelijk medicijn tegen de ziekte van Alzheimer kregen.

Daarna is Merlijn als onderzoeker terecht gekomen in het Amsterdam UMC. Hij deed hier door middel van MRI onderzoek naar de ontwikkeling van het brein bij kinderen die een traumatische gebeurtenis hadden meegemaakt.

Ondanks zijn liefde voor de wetenschap miste hij het behandelen van cliënten. Het is de combinatie van reguliere therapie in combinatie met moderne neuropsychologische behandeltechnieken wat hem zo enthousiast maakt over neuroCare. Ook de kleinschaligheid van de organisatie, de korte lijnen en de sterke wetenschappelijke onderbouwing van de behandelingen spreken hem erg aan.

Merlijn is werkzaam op de vestigingen in Amsterdam en Den Haag. 


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden