Praktijkondersteuner

Anne de Rijck-Hendriks


Contactgegevens


(024) 750 35 07


Bijleveldsingel 34, 6524 AD Nijmegen


In 2013 is Anne als secretaresse afgestudeerd aan Schoevers. Hierna is ze in 2014 begonnen bij een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van collimators (medische apparatuur), stralingsdetectie apparaten en afscherming van radioactieve stralingen. Hier heeft zij diverse functies gehad als administratief medewerker, secretaresse en transport manager. In 2016 heeft zij nog de opleiding commercieel administratief medewerker afgerond.

Ze woont samen, heeft een rode kater die Appel heet en een witte Herder genaamd Frits, die samen beste vriendjes zijn. In haar vrije tijd speelt ze graag een wedstrijdje korfbal en geeft ze voor de gezelligheid zo nu en dan een workshopje stippen.

Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest binnen hetzelfde bedrijf was het tijd voor iets anders. Een functie met meer contact tussen bedrijf en cliënt. Dit heeft zij gevonden bij NeuroCare Nederland.

Sinds september 2021 ondersteunt Anne het secretariaat voor de vestigingen Arnhem, Eindhoven en Nijmegen.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden