GZ-psycholoog

Drs. Laura Versteeg


Contactgegevens


(024) 750 35 07


Sweerts de Landasstraat 4, 6814 DE Arnhem


Laura behaalde in 2013 haar master Gezondheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij heeft gewerkt met diverse doelgroepen, zoals kinderen met ASS en LVB bij Karakter Kinder- en Jeugdpsychiatrie enerzijds en volwassenen met ontwikkelingsstoornissen (ADHD, ASS en persoonlijkheidsproblematiek) en stressgerelateerde stoornissen (angst en stemmingsproblematiek) op de polikliniek psychiatrie van het RadboudUMC Nijmegen anderzijds. Ook heeft zij gewerkt met ouderen met dementie en psychiatrische aandoeningen binnen diverse settingen in de ouderenzorg. Daarnaast is zij jarenlang betrokken geweest bij wetenschappelijk onderzoek op diverse gebieden binnen de reguliere- en geestelijke gezondheidszorg met neuropsychologie als overkoepelende thematiek.

Na het afronden van haar opleiding tot GZ-psycholoog in 2019 besloot zij een periode uit te trekken om op reis te gaan en de andere kant van de wereld te ontdekken. Een periode die zij eveneens heeft benut om te bepalen in welke organisatie zij mensen weer vooruit zou willen helpen, die zijn vastgelopen in hun leven. Toen zij werd benaderd om voor neuroCare te komen werken, was haar interesse gewekt. Haar jarenlange fascinatie voor de werking van het brein en haar affiniteit met innovatieve technologieën, zoals neuromodulatie, voor de behandeling van psychische klachten sluiten goed aan bij wat neuroCare voor haar cliënten te bieden heeft. Wat haar daarnaast met name aanspreekt aan de organisatie is de kleinschaligheid, waarbij aandacht voor het individu hoog in het vandaal staat. Door deze persoonlijke benaderingswijze van begin tot einde wordt een op-maat-gemaakte behandeling geboden, waar zij zich als behandelaar erg prettig bij voelt.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden