Adviseur

Dr. Bart Groeneweg


Contactgegevens


(024) 750 35 07


Bijleveldsingel 34, 6524 AD Nijmegen


Bart Groeneweg is in1983 afgestudeerd als Klinisch Pedagoog. Aansluitend heeft Bart ruim 10 jaar in de uitvoeringspraktijk gewerkt. Naast de hulpverlening heeft hij in die periode ook wetenschappelijk praktijkonderzoek gedaan en is gepromoveerd op het onderwerp: Kinderen van Drugverslaafde Ouders. Hierna is hij gaan werken bij een werkgeversorganisatie, waarna hij directeur/bestuurder werd van de Bureaus Jeugdzorg Haaglanden en Zuid-Holland.

Na een periode van freelance-werk is hij lid geworden van de Raad van Bestuur van Trajectum. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan met de behandeling van mensen met een licht verstandelijke handicap en ernstig probleemgedrag, vaak onder een justitiële titel (o.a. TBS).

De afgelopen paar jaar is Bart op verschillende gebieden actief, vooral voor cliënten in de GGZ. Als lid van het bestuur van de Depressie Vereniging is hij bij veel projecten actief betrokken. Bij neuroCare zal Bart als adviseur zijn uitgebreide netwerk in de zorg inzetten om meer bekendheid te geven aan de behandelmethodes van neuroCare. Naast het werk bij neuroCare heeft Bart een aantal andere werkzaamheden, zoals het lidmaatschap in het bestuur van Akwa (het nieuwe kennisinstituut GGZ) en directeur ad interim bij het CCE (consultatie en expertise in de zorg).


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden