Onze behandelingen

Gepersonaliseerde aanpak voor effectieve behandelingen


Behandeling van depressie & dwangklachten (OCS)

rTMS gecombineerd met psychotherapie

Bij mensen met een depressie of dwangklachten (OCS) bieden wij een combinatie aan van rTMS en psychotherapie. Wij hebben hier veel ervaring mee en behalen hiermee zeer goede behandelresultaten (Donse ea, 2017). Deze behandeling is geschikt voor jongeren vanaf 18 jaar en volwassenen.

LEES MEER


Hulp bij ADHD en slaapproblemen

Gepersonaliseerde neurofeedback

Neurofeedback is een wetenschappelijk onderzochte trainingsmethode om slaapproblemen,
concentratieproblemen en impulsiviteit te verminderen. Het is een veilige en duurzame behandeling en kan een alternatief zijn voor of een aanvulling zijn op medicatie. Deze behandeling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en volwassenen.

Lees meer


Kom bij ons praten, wij helpen u

Psychotherapie

Psychotherapie is een vorm van behandeling die effectief is bij angst-, stemmings- en persoonlijkheidsproblematiek. De behandeling is kort als het kan en langdurig als dat nodig is, afhankelijk van de aard van de problematiek en de persoon. Het doel van psychotherapie is om gezamenlijk (cliënt en therapeut) de psychische klachten te onderzoeken en bewerken om op die manier de psychische klachten te verminderen of beter hanteerbaar maken. Deze behandeling is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Lees meerWat we doen

Gepersonaliseerde aanpak


Aan de hand van een intakegesprek en een aanvullend diagnostisch onderzoek brengen wij uw klachten in kaart. In het diagnostisch onderzoek wordt onder andere gekeken naar hoe de hersenen functioneren en naar de kwaliteit van de slaap. Op basis van deze bevindingen kunnen wij u een op maat gemaakte, gepersonaliseerde behandeling aanbieden. neuroCare biedt reguliere psychotherapie die, als daar aanleiding toe is, aangevuld wordt met neuromodulatie technieken.


Geeft u de mogelijkheid tot

Behandeling zonder medicatie


Mensen die niet of niet voldoende reageren op een behandeling voor hun psychische klachten, vinden bij neuroCare een duurzaam alternatief in de vorm van de neuromodulatie in combinatie met psychotherapie. Medicatie kan mogelijk onder supervisie van de behandelend arts worden afgebouwd.


Onze behandelaars leveren

Deskundige zorg


Behandelaars die zijn opgeleid door neuroCare maken deel uit van een groeiend en wereldwijd netwerk van professionals. Onze aanpak richt zich op het aanbieden van innovatieve en duurzame alternatieven in de geestelijke gezondheidszorg. Onze behandelaren zijn goed opgeleid en beschikken over de benodigde expertise en registraties.

Wilt u meer informatie over de geschikte behandeling voor u?

neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden