Cognitief Gedragstherapeutisch Werker VGCt, rTMS Technician

Angelique Boek


Contactgegevens


(070) 222 80 16


Lange Voorhout 72, 2514 EH Den Haag


Angelique is haar werkzaamheden in de GGZ begonnen in 1981, met een vwo-diploma op zak en een blauwe maandag studie pedagogiek. Ze werkte toen op de afdeling Psychodynamische Gedragstherapie van psychiatrisch centrum Rosenburg te Den Haag, zowel op de kliniek als op de deeltijdbehandeling. Ze werd opgeleid door Goei Yoe Djiang. Onder anderen door hem werd zij wegwijs gemaakt in de (cognitieve) gedragstherapie. Tijdens haar werk volgde zij de opleiding HBO SPH, waar ze in 1996 afstudeerde.

Door wisselingen binnen de organisatie veranderde haar werk van klinisch werk naar poliklinisch werk. De laatste jaren werkte ze bij PsyQ op de afdeling angststoornissen binnen een multidisciplinair team. Buiten het voeren van gesprekken gaf ze daar groepen, waar onder G-training, sociale vaardigheidstraining, module zelfbeeld, schematherapie en klachtgerichte groepen.

Ook is ze actief geweest binnen de VGCT, waar ze met een aantal mensen betrokken is geweest bij de oprichting van het register voor Cognitief Gedragstherapeutisch Werkers. Zelf is ze natuurlijk ook geregistreerd Cognitief Gedragstherapeutisch Werker VGCT.

Mensen met een angststoornis zijn haar altijd blijven boeien. Toen haar dan ook gevraagd werd het team van Neurcare Den Haag te komen versterken, hoefde ze daar niet lang over na te denken. Met name het voor haar onbekende van de rTMS was een belangrijke drijfveer “ja” te zeggen. Een mens is tenslotte nooit te oud om te leren.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden