Psycholoog

Drs. Noortje Buermans


Contactgegevens


(024) 750 35 07

noortje.buermans@neurocaregroup.com

Lange Voorhout 72, 2514 EH Den Haag


Noortje is in 2011 afgestudeerd in de Onderwijs- en Ontwikkelingspsychologie aan de Erasmus Universiteit. Hierna heeft ze verschillende functies binnen het onderwijsveld vervuld, onder andere als begeleider van kinderen met leerproblemen basisscholen en als docent, waaronder twee jaar lesgegeven in de psychologie op een vrouwenuniversiteit in het Midden-Oosten.

Teruggekomen in Nederland (2016) is zij weer de studieboeken ingedoken en heeft zij de master klinische neuropsychologie aan de VU Amsterdam afgerond. Dit vanwege haar affiniteit met de meer medische kant van de psychologie. Haar carrière in de klinische praktijk is zij gestart in de revalidatiezorg bij Koninklijke Visio, alwaar zij twee jaar ervaring heeft opgedaan in de neuropsychologische diagnostiek en behandeling bij patiënten met niet-aangeboren hersenletsel en visuele problemen. Daarnaast heeft zij gewerkt als praktijkondersteuner huisarts bij een gezondheidscentrum, waarbij zij kortdurende psychologische behandeling heeft gegeven aan patiënten met diverse problematiek binnen de eerstelijnzorg.

Als neuropsycholoog heeft zij een sterke interesse in de relatie tussen het brein en gedrag. Het werken als psycholoog bij neuroCare group heeft daarom een bijzondere interesse. Enerzijds vanwege de toepassing van innovatieve technieken, die ingrijpen op de relatie hersenen – gedrag zoals rTMS en neurofeedback in combinatie met cognitieve gedragstherapie. Anderzijds vanwege de verschillende leeftijd- en doelgroepen, waarmee zij al eerder ervaring op heeft gedaan.

Daarnaast sluit neuroCare als organisatie aan op haar eigen voorkeur van zorg verlenen: persoonlijk, nauw aangesloten bij de wetenschap en met durf om buiten de gebaande paden te gaan.


Logo_neuroCare_bunt_Poster_vector_white

neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2020. Alle rechten voorbehouden