Praktijkondersteuner

Eline Govers


Contactgegevens


(070) 222 80 16


Lange Voorhout 72, 2514 EH Den Haag


Eline startte haar carrière als stagiaire bij een roestvrijstaalbedrijf gevestigd in Dordrecht. Na het behalen van haar diploma als administratie-secretarieel medewerker deed zij ervaring op, op het gebied van administratie, transport en financiële-administratie. In 2012 behaalde zij haar diploma “Management en Communicatie”. Ze groeide door naar de functie van Management-Assistent en fungeerde in die rol als aanspreekpunt voor het team op de afdeling.

Eline was buiten haar werk lid van diverse oudercommissies op de kinderopvang. Door die ervaring rolde zij in 2018 in een baan als Directiesecretaresse bij een kinderdagverblijf in Delft. Samen met de directie realiseerde zij de opbouw van een professioneel kantoor en deed ze veel ervaring op in het schrijven van protocollen, nieuwsbrieven en implementeerde ze verbeterde werkprocessen en softwareprogramma’s. In deze baan kon ze haar creativiteit als eventmanager goed kwijt.

Omdat Eline een passie heeft voor het werken met mensen en meer behoefte had aan een andere doelgroep in een dynamische omgeving, ging ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die uitdaging vond ze bij neuroCare in haar nieuwe rol als praktijkondersteuner. neuroCare voelde voor haar direct als een tweede thuis. Iets voor de medemens kunnen betekenen in combinatie met leuke collega’s, fijn werk in een prachtig pand zorgen ervoor dat ze elke dag met plezier naar haar werk gaat.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden