GZ-psycholoog

Drs. Wilco Janssen


Contactgegevens


(024) 750 35 07

wilco.janssen@neurocaregroup.com

Lange Voorhout 72, 2514 EH Den Haag


Wilco behaalde zijn master in de klinische & gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Utrecht en voltooide enkele jaren later de vervolgopleiding tot gezondheidszorgpsycholoog.

Hij is jarenlang met veel plezier en toewijding actief geweest in de psychiatrie, waar hij ruime ervaring heeft opgedaan met de diagnostiek en behandeling van de meest uiteenlopende psychische problemen. Wilco werkt met mensen van alle leeftijden en beheerst veel verschillende behandelmethoden, waaronder cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR.

Hij is bij Neurocare komen werken omdat hij met behulp van nieuwe technieken als rTMS en neurofeedback meer voor zijn patiënten denkt te kunnen betekenen, met name voor mensen die niet geholpen zijn met de gebruikelijke behandelingen. Daarnaast spreekt het hem aan dat wetenschap en praktijk zo nauw met elkaar verbonden zijn bij Neurocare.


Logo_neuroCare_bunt_Poster_vector_white

neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden