Psycholoog NIP, rTMS Technician

Drs. Bo Aben


Contactgegevens


(024) 750 35 07


Fazantlaan 27, 5613 CB Eindhoven


In 2019 behaalde Bo haar master diploma in Cognitieve en Klinische Neurowetenschappen aan de Universiteit van Maastricht met een specialisatie in Neuropsychologie. Tijdens haar studie is Bo werkzaam geweest als tutor voor bachelor studenten en deed zij ervaring op met kinderen met leerproblemen. Tijdens een zes maanden durende onderzoeksstage in Amerika heeft Bo de effecten van van mild traumatisch hersenletsel op cortisol levels en slaapkwaliteit onder studenten onderzocht. Haar interesse in neuropsychologie en slaap brachten haar eind 2019 naar neuroCare.

Bo interesseert zich in hoe neurologische problematiek en slaapproblemen zichtbaar effect hebben op de hersenen en wat daarvan het gevolg is in het dagelijks leven van de cliënt. De toepassing van methodes om deze problematiek te behandelen fascineren haar. Vandaar dat ze het gebruik van neuromodulatie technieken zoals rTMS en neurofeedback interessant vind. De cliëntgerichtheid en de specialistische, praktische aanpak bij neurocare spreken haar aan, evenals de fijne werksfeer en de nauwe samenwerking met de collega’s.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden