Klinisch psycholoog, rTMS Technician

Drs. Manou van den Berg


Contactgegevens


(024) 750 35 07


Fazantlaan 27, 5613 CB Eindhoven


In 2002 behaalde Manou haar master in de Arbeids- & Organisatie psychologie en in de Klinische psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna deed zij ruime werkervaring op in diverse hoogspecialistische GGZ afdelingen: Overwaal (Expertisecentrum voor Angst, Dwang en PTSS), Expertisecentrum Depressie (onderdeel van ProPersona), en inmiddels ook bij PSYTREC (PsychoTrauma ExpertiseCentrum), terwijl ze de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog volgde en in 2012 de specialistische opleiding tot Klinisch psycholoog/ Psychotherapeut afrondde.

Manou is erkend lid en supervisor van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt) en lid van de Vereniging EMDR Nederland (VEN). Ze is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van mensen met complexe angst-, dwang-, en stemmingsstoornissen en PTSS. Daarnaast heeft ze uitgebreide ervaring opgedaan als praktijkopleider, werkbegeleider, en supervisor, werkt als (hoofd)docent binnen de postdoctorale programma’s voor gezondheidszorgpsycholoog, en verzorgt nascholingen voor de VGCt.

Het kunnen werken in een compacte organisatie, met wetenschappelijk onderbouwde behandeltechnieken, in een ambitieus team met een innovatieve aanpak, bracht haar in 2020 naar neuroCare Group. Ze wil graag bijdragen aan de verdere ontwikkeling en toepassing van evidence based psychotherapeutische en neuromodulatie technieken voor mensen die te maken hebben met psychische klachten.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden