Klinisch neuropsycholoog, rTMS Supervisor

Dr. Iris van Oostrom


Contactgegevens


(024) 750 35 07


Bijleveldsingel 34, 6524 AD NijmegenFazantlaan 27, 5613 CB EindhovenSweerts de Landasstraat 4, 6814 DE Arnhem


Eind jaren negentig behaalde Iris een master in klinische psychologie aan de Universiteit Utrecht en een master in neurobiologie aan de Pitie Salpetriere in Parijs. Ze heeft als psycholoog gewerkt in verschillende instellingen, waaronder academische ziekenhuizen en geestelijke gezondheidszorg, waar ze de behandeling van complexe psychische stoornissen combineerde met wetenschappelijk onderzoek.

Ze promoveerde en voltooide haar postdoctorale studies als gezondheidszorgpsycholoog en als cognitieve gedragstherapeut (VGCT), evenals haar specialisatie als klinisch neuropsycholoog. Ze publiceerde ongeveer 40 artikelen in verschillende wetenschappelijke tijdschriften. Ze heeft ook uitgebreide ervaring opgedaan als supervisor en werkt als docent binnen de postdoctorale programma’s voor gezondheidszorgpsycholoog en klinisch psycholoog.

Ze is gespecialiseerd in de effecten van depressie op de hersenen en in depressie bij verschillende hersenaandoeningen zoals ontwikkelingsstoornissen, ongeboren hersenletsel en de ziekte van Parkinson. Ze heeft uitgebreide ervaring met individuele en groepsbehandelingen en met neuropsychologische diagnostiek.

De persoonsgerichte, innovatieve aanpak met aandacht voor het functioneren van de hersenen bracht haar vanaf 2019 naar neuroCare. Ze wil graag bijdragen aan de verdere ontwikkeling en toepassing van deze aanpak voor mensen die te maken hebben met psychische klachten en ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden