Klinisch neuropsycholoog BIG

Dr. Iris van Oostrom


Contactgegevens


(024) 750 35 07

iris.vanoostrom@neurocaregroup.com

Bijleveldsingel 34, 6524 AD NijmegenFazantlaan 27, 5613 CB EindhovenLange Voorhout 72, 2514 EH Den Haag


Eind jaren 90 behaalde Iris een master klinische psychologie aan de Universiteit Utrecht en een master neurobiologie aan het Pitie Salpetriere in Parijs. Zij werkte als psycholoog in verschillende instellingen, waaronder academische ziekenhuizen en de geestelijke gezondheidszorg, waar zij behandeling van complexe psychische stoornissen combineerde met wetenschappelijk onderzoek.

Zij is gepromoveerd en heeft de post-doctorale opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog en tot cognitief gedragstherapeut VGCT afgerond, evenals de specialisatie tot klinisch neuropsycholoog. Zij publiceerde circa 40 artikelen in verschillende wetenschappelijke tijdschriften. Tevens deed zij ruime ervaring op als supervisor en werkt zij als docent binnen de postdoctorale opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog en klinisch psycholoog.

Zij is gespecialiseerd in de effecten van depressie op het brein en in depressie bij verschillende hersenaandoeningen zoals ontwikkelingsstoornissen, niet-aangeboren hersenletsel en de ziekte van Parkinson. Zij heeft ruime ervaring met individuele en groepsbehandelingen en met neuropsychologische diagnostiek.

De persoonsgerichte, vernieuwende benadering met aandacht voor de werking van de hersenen bracht haar vanaf 2019 naar neuroCare. Zij wil graag bijdragen aan de verdere ontwikkeling en toepassing van deze benadering voor mensen die te kampen hebben met psychische klachten en ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD.


Logo_neuroCare_bunt_Poster_vector_white

neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden