Psycholoog

Vince van Beek


Contactgegevens


(024) 750 35 07


Fazantlaan 27, 5613 CB Eindhoven


In 2020 behaalde Vince de master Mental Health aan de Universiteit van Maastricht, met een specialisatie in volwassenen-psychopathologie. Na zijn afstudeerstage heeft hij ruim twee jaar ervaring opgedaan met cognitieve gedragstherapie en EMDR in de behandeling van trauma, stemming en angst. Sinds juli 2022 is hij onderdeel van het team van neurocare Clinics in Eindhoven.

Innovatieve en persoonsgerichte behandelingen, gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek, spreken Vince erg aan. Zo heeft hij tijdens zijn studie meegewerkt aan onderzoek naar de toepassing van rTMS bij cliënten met therapieresistente depressie. Het doel van deze studie was om beter te kunnen voorspellen wat het effect van rTMS was bij deze cliënten; zorg op maat. De werkwijze van neurocare sluit daarom erg goed aan bij zijn interesses en biedt hem de mogelijkheid om zich verder te verdiepen in de toepassing van neuromodulatie-technieken.

Vince hecht veel waarde aan het ontwikkelen van een prettige samenwerking met collega’s en cliënten. In de afgelopen jaren heeft hij ervaren dat het aanspreken van de eigen regie van cliënten essentieel is binnen het herstelproces. Dit doet hij altijd op een warme manier. In zijn vrije tijd is Vince vaak met zijn camera in de natuur te vinden.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden