Psycholoog & Hoofd Behandelzaken

Drs. Anna Tiemersma


Contactgegevens


050 527 75 50

anna.tiemersma@neurocaregroup.com

Schweitzerlaan 2, 9728 NP Groningen


Anna heeft zich als psycholoog met name gespecialiseerd in de behandeling van burnout, arbeidsgerelateerde problematiek, angst- en stressklachten en gevoelens van vastlopen in het leven. Daarbij werkt zij met inzichten en werkwijzen afkomstig uit de schematherapie, Acceptance Commitment Therapie en Mentalisation Based Psychology met als streven met en bij de cliënt een waardevolle verandering te realiseren. Tevens past zij neurofeedbacktrainingen en EMDR toe.

Als hoofd behandelzaken is zij verantwoordelijk voor het primaire proces en houdt zich bezig met kwaliteitsbeleid, organisatie- en veiligheidsvraagstukken.
Inmiddels werkt zij sinds 2006 met veel plezier bij neuroCare Group Groningen (voorheen Braindynamics Groningen).

Daarvoor was Anna werkzaam als (interim) manager in diverse non-profit organisaties, heeft als onderzoeker in opdracht een aantal organisatie-onderzoeken gedaan en is tevens werkzaam geweest als mediator.


Logo_neuroCare_bunt_Poster_vector_white

neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden