Psychomotorisch therapeut

Arjette de Visser


Contactgegevens


050 527 75 50


Schweitzerlaan 2, 9728 NP Groningen


Arjette werkt al ruim 20 jaar met veel plezier als psychomotorisch therapeut in de GGZ. Ze heeft veel ervaring opgedaan met het helpen van mensen met uiteenlopende problematiek zoals: burn-out klachten, angst- en paniekklachten, depressieklachten en PTSS-klachten. Psychische klachten gaan soms ongemerkt in je lijf zitten, totdat je er niet meer omheen kunt. Psychomotorische therapie helpt mensen om via hun lichaam een ingang te vinden voor herstel, dat vindt ze het mooie aan haar vak. Ervaringsgerichte oefeningen worden vaak veel beter door mensen onthouden dan woorden. En ze geniet ervan wanneer mensen meer grip krijgen op hun lichaam en daardoor ook weer meer vertrouwen in zichzelf.

Tijdens haar studie Bewegingswetenschappen vond ze het vak neurologie erg fascinerend. Binnen neuroCare kan ze die interesse combineren met haar vakgebied.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden