Psycholoog

Donna Schurer, MSc


Contactgegevens


050 527 75 50

donna.schurer@neurocaregroup.com

Schweitzerlaan 2, 9728 NP Groningen


In de functie van psycholoog voert Donna psychodiagnostisch onderzoek uit naar onder andere psychische klachten en ontwikkelingsstoornissen. Daarnaast behandelt ze onder supervisie mensen met diverse klachten. Vanuit uit haar functie beoogt zij bij te dragen aan mensen hun algehele mentale gezondheid.

In 2016 behaalde Donna haar bachelor Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en in 2017 behaalde ze tevens haar bachelor Toegepaste Psychologie aan de Hanzehogeschool om op deze manier de wetenschappelijke en toegepaste manier van werken te kunnen combineren. Om een indruk te krijgen van verschillende vakgebieden binnen de psychologie, heeft zij diverse werkervaringsplaatsen gehad. In 2018 behaalde ze haar master Klinische Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarin ze stage heeft gelopen bij NeuroCare Group Groningen en haar basisaantekening psychodiagnostiek heeft behaald. Na deze opleiding is Donna als psycholoog aan het werk gegaan bij neuroCare Group Groningen, waar ze diagnostische werkzaamheden verricht en onder supervisie behandelingen geeft.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden