Psychomotorisch therapeut

Gerwin Bruinsma


Contactgegevens


050 527 75 50


Schweitzerlaan 2, 9728 NP Groningen


In de functie van psychomotorisch therapeut heeft Gerwin zich vooral gespecialiseerd in het behandelen van mensen met depressieve en angstklachten, burn-out en stressklachten en persoonlijkheidsproblematiek. Hij werkt met het lichaam, een grote bron van informatie. Lichaamsbewustwording, lichaamstaal en de bewegingsmotoriek staan daarin centraal.

In 2000 is Gerwin afgestudeerd aan de hogeschool Winsdesheim, Calo Zwolle. Vervolgens heeft hij ervaring opgedaan in verschillende settingen, UMCU (Utrecht), Astmacentrum Davos en de GGZ Drenthe. Hierin heeft hij met verschillende doelgroepen gewerkt voordat hij zich ging specialiseren in persoonlijkheidsproblematiek. Gerwin is zich vooral binnen de GGZ gaan verdiepen in het schemagericht werken en neuro linguïstisch programmeren. Beide heeft hij eclectisch geïntegreerd in zijn psychomotorische behandelingen. In 2015 heeft Gerwin succesvol een eigen praktijk opgericht en daarnaast werkt hij nu als ondersteuner en versneller van behandelprocessen binnen neuroCare Group Groningen.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Nieuws

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden