Praktijkondersteuner

Harriët Wierenga


Contactgegevens


050 527 75 50

harriet.wierenga@neurocaregroup.com

Schweitzerlaan 2, 9728 NP Groningen


Als eerste aanspreekpunt stelt Harriët de cliënten op hun gemak in het contact met het secretariaat. Verder beheert ze samen met haar naaste collega, Marian, de administratieve en secretariële processen binnen de vestiging in Groningen.

Na het behalen van haar MBO-Secretarieel diploma, heeft Harriët de studie Gilde-HBO management, economie en rechten afgerond. Tijdens haar studie werkte ze bij een gemeente en later bij een hypotheken en assurantiekantoor. Na het behalen van haar diploma, is ze fulltime aan de slag gegaan bij woningcorporatie Lefier, daarna bij Bloem Natuurprodukten.

Vanaf 2011 is Harriët in de zorgsector terechtgekomen en wel bij Elker op het medisch kleuterdagverblijf. Sinds 2014 werkt ze bij neuroCare Group Groningen (voorheen Brain Dynamics), waar ze met veel plezier haar collega’s ondersteunt.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden