Toegepast Psycholoog

Jeanique la Faille


Contactgegevens


050 527 75 50


Schweitzerlaan 2, 9728 NP Groningen


Jeanique is iemand die altijd al interesse heeft gehad in het gedrag van de mens en de werking van de hersenen. Zij heeft in april 2019 haar opleiding toegepaste psychologie behaald, en is momenteel bezig met het afronden van de master klinische neuropsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze vindt het interessant om bezig te zijn met diagnostiek, maar kijkt er ook naar uit om uiteindelijk als behandelaar aan de slag te kunnen gaan.

Ze heeft werkervaring opgedaan met verschillende problematiek zoals depressie, psychose en beginnende dementie. Zij heeft daarbij ervaring opgedaan met het afnemen van intakegesprekken, verschillende diagnostische instrumenten en het terugkoppelen van resultaten. Daarnaast is zij werkzaam geweest als onderzoeksassistent bij verschillende wetenschappelijke onderzoeken.

Jeanique is werkzaam bij neuroCare Groningen als toegepast psycholoog waarbij zij voornamelijk betrokken is bij de diagnostiek.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden