Praktijkondersteuner

Jessica den Breejen


Contactgegevens


050 527 75 50


Schweitzerlaan 2, 9728 NP Groningen


Na haar afstuderen aan de Hospitality Business School (HBO) te Deventer in 2009 en een tijd in Nieuw-Zeeland te hebben gewoond, heeft Jessica haar basis gevonden in Groningen waar zij sinds 2012 werkzaam is geweest bij Bencom op de afdeling voor Corporate Travel. Daar heeft ze 8 jaar gewerkt en veel ervaring opgedaan op communicatief, commercieel en ondersteunend vlak.

Ondanks de mooie tijd in de reisbranche heeft het menselijk lichaam en de psyche haar altijd geboeid en wilde ze graag een carrière overstap maken. De opgedane ervaring in haar vorige functie is dan ook goed toe te passen bij haar baan als praktijkondersteuner bij neuroCare waar Jessica sinds mei 2020 werkzaam is.

Jessica is werkzaam op de vestiging in Groningen, waar zij samen met Marian het team van therapeuten ondersteunt en ze het eerste aanspreekpunt voor de cliënten is.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Nieuws

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden