GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut VGCt

Drs. Monique Waslander


Contactgegevens


050 527 75 50


Schweitzerlaan 2, 9728 NP Groningen


Als GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut heeft Monique zich gespecialiseerd in de behandeling van burnout, traumagerelateerde klachten en angstklachten. Ook de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek bijvoorbeeld met schematherapie heeft haar interesse.

In 2004 behaalde Monique haar master in klinische psychologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen (RUG) waarna ze aan het werk ging bij een landelijke organisatie gespecialiseerd in arbeidsgerelateerde problematiek. Binnen deze organisatie heeft zij de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog gevolgd evenals de opleiding tot cognitief gedragstherapeut (VGCt) en werd ze verantwoordelijk voor de aansturing van de twee vestigingen in het noorden van het land. Ten tijde van de reorganisatie aldaar besloot Monique als zelfstandige verder te gaan, maar merkte in de loop van de tijd dat ze het werken in een team miste. Ze is toen bij de NeuroCare Group Groningen (voorheen Brain Dynamics) terecht gekomen en werkt hier met veel plezier. Daarnaast heeft Monique een eigen praktijk binnen de generalistische GGZ.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden