Praktijkondersteuner

Suzan Grommers


Contactgegevens


050 527 75 50


Schweitzerlaan 2, 9728 NP Groningen


Na het afronden van haar opleiding Tourism Management (HBO) aan NHL Stenden te Leeuwarden is Suzan aan de slag gegaan als Corporate Travel Consultant in de (zakelijke) reisbranche, een mooie eerste stap in haar carrière. Hier verzorgde zij het zakelijk reizen van A tot Z voor diverse opdrachtgevers. Ook heeft ze hier veel ervaring opgedaan op onder andere commercieel vlak en op het gebied van marketing.

Ondanks haar passie en interesse in de reisbranche is ze altijd nieuwsgierig geweest naar een andere doelgroep met meer cliëntencontact. Vandaar dat zij heeft besloten om de overstap te maken naar de zorgsector. Het meeste wat haar hierin aanspreekt is het iets kunnen betekenen voor de medemens en daar zelf een bijdrage aan te kunnen leveren.

Deze uitdaging heeft zij gevonden in haar functie als Praktijkondersteuner bij neurocare Groningen, waar zij het eerste aanspreekpunt is voor cliënten. Sinds december 2021 werkt ze hier met veel plezier.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden