GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut VGCt

Drs. Tanja van Essen


Contactgegevens


050 527 75 50

tanja.vanessen@neurocaregroup.com

Schweitzerlaan 2, 9728 NP Groningen


In haar functie als GZ-psycholoog heeft zij zich gespecialiseerd in met name diverse cognitief-gedragstherapeutische behandelingen. Ze werkt graag samen met cliënten aan wezenlijke verandering, op een concrete manier, in het hier en nu, en waar mogelijk met ruimte voor humor.

Na haar studie psychologie is Tanja lange tijd verbonden geweest aan de Rijksuniversiteit Groningen als (studenten)psycholoog. Ze heeft zich destijds vooral verdiept en geschoold in een specifieke vorm van cognitieve gedragstherapie; rationeel emotieve therapie (RE(B)T).  Een methode waarin ze nu andere professionals scholing geeft en die zij nog steeds graag inzet in haar werk als GZ-psycholoog. Later heeft ze de opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd en zich geschoold in andere vormen van cognitieve gedragstherapieën en in bijvoorbeeld EMDR.

Inmiddels werkt Tanja sinds 2014 met veel plezier bij neuroCare Group Groningen (voorheen Brain Dynamics). Ze ziet met name cliënten individueel en is co-therapeut in onze groepstherapie. Vanaf begin 2018 past Tanja ook rTMS toe in combinatie met psychotherapie.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden