Praktijkondersteuner

Fraukje van Elk


Contactgegevens


(074) 2504 669


Mitchamplein 1a, 7556 SC Hengelo


In 1998 is Fraukje begonnen met haar eerste baan in de reiswereld nadat zij haar studie aan het TIO College in Hengelo had afgerond. Zij heeft op meerdere afdelingen binnen de reiswereld gewerkt en binnen verschillende bedrijven, waaronder zakenreizen, de luchtvaartafdeling en consumentenzaken.

Na 10 jaar werkzaam geweest te zijn in het Toerisme heeft Fraukje de overstap gemaakt naar de zorg. Zij is begonnen bij een instelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie op het secretariaat. Zij was daar secretaresse en tevens werkte zij aan de receptie waar zij aanspreekpunt was voor de behandelaren en de cliënten.

Na 9 jaar bij deze instelling gewerkt te hebben heeft Fraukje in juni 2018 de overstap gemaakt naar NeuroCare Group Hengelo waar zij samen met Gerrie Koppelman op het secretariaat werkzaam is. Daarnaast is ze ook bevoegd BHV-er.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden