Praktijkondersteuner

Gerrie Koppelman


Contactgegevens


(074) 2504 669


Mitchamplein 1a, 7556 SC Hengelo


In 1982 is Gerrie als administratief assistente begonnen bij de Thuiszorg te Enschede. Door diverse cursussen en een opleiding tot management assistente gevolgd te hebben is zij in 1993 secretaresse geworden van een regiomanager van deze organisatie. In de jaren die daarna volgen is zij, naast haar secretaresse werk, lid geweest van diverse werkgroepen (o.a. Huisstijl, OR, FWG).

In 2005 heeft zij de overstap gemaakt naar een kleine psychologenpraktijk, Brain Dynamics Hengelo, (nu neuroCare Group Hengelo) die haar interesse trok door de neuromodulatietechnieken die onderdeel uitmaakten van de behandelmethoden. Gerrie heeft hier het secretariaat opgezet en is door de jarenlange ervaring die zij hierin heeft opgedaan een “duizendpoot” geworden. Tevens heeft Gerrie veel ervaring opgedaan met het protocolleren van de verschillende processen waardoor de praktijk sinds 2014 HKZ gecertificeerd is. Daarnaast is ze ook bevoegd BHV-er.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden