Gezondheidszorgpsycholoog

Iris Duisterhof, MSc


Contactgegevens


(074) 2504 669


Mitchamplein 1a, 7556 SC Hengelo


Iris is in 2010 afgestudeerd als pedagoog aan de Hogeschool Utrecht. Omdat ze behoefte had aan meer verdieping en theoretische achtergrond, is ze daaropvolgend gestart met de master orthopedagogiek. In 2012 is ze als orthopedagoog afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht.

Na haar afstuderen heeft ze gewerkt in een praktijk gespecialiseerd in leren en gedrag. Ze heeft hier o.a. veel ervaring opgedaan met kinderen, jongeren en volwassenen met dyslexie en dyscalculie. Daarnaast heeft ze meegewerkt aan het opzetten van een afdeling kinder- en jeugdpsychologie, waarbij ze o.a. veel kinderen en jongeren heeft behandeld met AD(H)D, angstklachten, een negatief zelfbeeld en emotie-regulatieproblemen. In 2019 heeft ze de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond en heeft ze de basiscursus EMDR gedaan.

Iris is werkzaam als gezondheidszorgpsycholoog bij neuroCare Hengelo. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren. De combinatie van de inzet van neuromodulatie technieken en psychotherapie spreekt haar erg aan. Daarnaast is ze erg geïnteresseerd in slaapproblemen. Iris vindt het opbouwen van een goede therapeutische relatie erg belangrijk.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden