Klinisch Psycholoog BIG & Psychotherapeut BIG

Drs. Johan Fekkes


Contactgegevens


(074) 2504 669


Mitchamplein 1a, 7556 SC Hengelo


Johan is in 1976 afgestudeerd aan de rijksuniversiteit Groningen en is na 5 jaar in de TBS werkzaam geweest te zijn als behandelcoördinator, overgestapt naar een functie als Klinisch Psycholoog in het algemeen ziekenhuis te Almelo. Daar is hij enige jaren hoofd geweest van de afdeling Klinische Psychologie. In 2005 heeft hij Brain Dynamics Hengelo B.V. opgericht. Deze praktijk is in november 2017 overgenomen door de neuroCare Group Netherlands B.V.

Johan heeft zich vooral gespecialiseerd in het behandelen van complexe neuropsychologische aandoeningen als ADHD, chronische depressie en persoonlijkheidsstoornissen. Hij heeft zich vooral toegelegd op het toepassen van neuromodulatietechnieken als neurofeedback en rTMS.

Johan is geschoold in het toepassen van psychotherapeutische behandelmethoden uit zowel de gedragstherapeutische als de psychodynamische school. Ook is hij opgeleid in de systeem therapeutische behandelmethode en EMDR.

Binnen het lidmaatschap van het Nederlands Instituut van Psychologen is hij voorzitter geweest van de sectie Psychologen Algemene ziekenhuizen en was hij medeoprichter van de sectie Neurofeedback, waar hij ook enkele jaren voorzitter van is geweest. Johan heeft in de regio Twente meegewerkt aan de oprichting van de Vereniging voor Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg Twente (AGGT) waarvan het enige jaren voorzitter is geweest.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden