Psycholoog

Jorieke Boensma, MSc


Contactgegevens


(074) 2504 669


Mitchamplein 1a, 7556 SC Hengelo


Jorieke is afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit Twente in de klinische specialisatie “Positieve Psychologie en Technologie”. Na haar afstuderen werkte ze als psycholoog in een verpleeghuis, een organisatie gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van volwassenen met ADHD en als traumatherapeut in een klinische setting die te maken had met complexe PTSS.

Jorieke werkt sinds februari 2020 als psycholoog bij neuroCare Hengelo. Ze richt zich op intakes, diagnostiek, deelbehandelingen en rTMS. Wat ze leuk vindt aan werken bij neuroCare is dat er, in tegenstelling tot haar vorige baan, een grote verscheidenheid aan problemen en behandelingen is, waardoor ze meerdere behandelmethoden kan gebruiken. Ze voelt dat de combinatie van neuromodulatie en psychotherapie de behandelingen naar een hoger niveau brengt dan mogelijk zou zijn met alleen psychotherapie. Jorieke houdt vooral van de interactie met de cliënten en ze vindt het een uitdaging om manieren te vinden om de complexere groep cliënten te helpen.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden