Psychotherapeut BIG

Kika van den Oever, MSc


Contactgegevens


(074) 2504 669

kika.vandenoever@neurocaregroup.com

Mitchamplein 1a, 7556 SC Hengelo


Kika is in 2008 aan de universiteit van Nijmegen afgestudeerd als psycholoog met differentiatie kinder en jeugd. Sinds 2009 is ze werkzaam bij NeuroCare Group Hengelo, voorheen BrainDynamics Hengelo. Daar deed ze aanvankelijk met name psychodiagnostisch onderzoek en Neurofeedback bij zowel kinderen als volwassenen. In 2016 heeft ze de postdoctorale opleiding tot psychotherapeut afgerond.

Haar werkzaamheden bestaan momenteel vooral uit het doen van intakes en het geven van psychotherapie aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ze is regiebehandelaar en behandelt met name complexe angst-, stemmings- en trauma gerelateerde klachten en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast is ze als regiebehandelaar betrokken bij de werkzaamheden van de basispsychologen en -orthopedagogen binnen de praktijk en geeft ze werkbegeleiding aan hen.

Kika heeft een aanvullende cursus gevolgd op het gebied van EMDR en is lidspecialist van de VKJP, lid van de LVVP en lid en tevens bestuurslid van de AGGT.


Logo_neuroCare_bunt_Poster_vector_white

neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden