Orthopedagoog

Marloes Krijnsen, MSc


Contactgegevens


(074) 2504 669


Mitchamplein 1a, 7556 SC Hengelo


In 2013 is Marloes afgestudeerd als Toegepast Psycholoog aan Saxion Hogeschool Deventer. Na deze opleiding heeft zij de master Orthopedagogiek gevolgd en is zij in 2016 afgestudeerd als orthopedagoog aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Na haar opleiding heeft Marloes gewerkt als psychodiagnostisch medewerker, behandelaar en zorgcoördinator in de kinder- en jeugdpsychiatrie.

Haar interesse om in een eerder stadium in het hulpverleningsproces mensen te ondersteunen, heeft gemaakt dat zij sinds januari 2018 werkzaam is als behandelaar bij neuroCare Group. Marloes heeft diverse cursussen gedaan om haar kennis uit te breiden, zo is zij o.a. opgeleid in neurofeedback, rTMS en Brain Blocks. Het kunnen werken in een compact team en de mogelijkheden voor aanvullende behandelingen zoals rTMS en neurofeedback spreken Marloes erg aan. Marloes werkt graag samen met cliënten om uit te zoeken waarom dingen anders lopen dan gedacht of gewenst en om daarna samen te zoeken naar wat er nodig is om te zorgen dat het weer beter gaat. Zij vindt het waardevol dat een behandelaar en cliënt van begin tot einde van de behandeling aan elkaar verbonden zijn.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden