Orthopedagoog in opleiding tot GZ-psycholoog

Michelle Huisjes, MSc


Contactgegevens


(074) 2504 669


Mitchamplein 1a, 7556 SC Hengelo


Michelle is in 2016 afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs aan de Katholieke Pabo Zwolle. Haar interesse voor de diversiteit van de problematiek van de leerlingen en haar behoefte om intensievere zorg te kunnen bieden, heeft haar doen besluiten om de master orthopedagogiek te volgen. In 2019 is zij afgestudeerd als orthopedagoog aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Sinds augustus 2019 is Michelle werkzaam bij neuroCare Hengelo als orthopedagoog. Michelle houdt zich voornamelijk bezig met diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren, maar ziet ook volwassenen. De diversiteit van de behandelingen, cliënten en bijbehorende problematiek binnen neuroCare Hengelo, spreekt haar erg aan. Michelle ziet het als een uitdaging om iedere cliënt passend behandelaanbod te kunnen bieden en om samen te onderzoeken wat de beste strategieën zijn om de klachten zoveel mogelijk te verminderen. Hierbij is een vertrouwde relatie tussen cliënt en behandelaar volgens haar van groot belang.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden