Psycholoog NIP in opleiding tot Psychotherapeut

Moniek Olthof, MSc


Contactgegevens


(074) 2504 669

moniek.olthof@neurocaregroup.com

Mitchamplein 1a, 7556 SC Hengelo


Moniek is in 2012 afgestudeerd als maatschappelijk werker. Daarna heeft zij psychologie gestudeerd aan de Universiteit Twente en heeft zij de master Positieve Psychologie en Technologie in 2015 afgerond. Ze heeft gedurende haar studie stage gelopen en gewerkt met kinderen en jongeren met complexe angst-, stemmings- en ontwikkelingsproblematiek.

Sinds 2015 is Moniek werkzaam bij wat voorheen BrainDynamics Hengelo heette en nu neuroCare Group Hengelo als psycholoog NIP in opleiding tot Pychotherapeut. Ook vanwege de Psychotherapie opleiding (differentiatie volwassenen en ouderen) ligt de nadruk op diagnostiek en behandeling van volwassenen met voornamelijk complexe angst-, stemmings- en trauma gerelateerde klachten en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast blijft Moniek ook diagnostiek en behandeling bij kinderen en jongeren uitvoeren.


Logo_neuroCare_bunt_Poster_vector_white

neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden