ISO 9001:2015 certificering


In april 2021 hebben de neuroCare vestigingen in Den Haag, Eindhoven, Groningen, Hengelo en Nijmegen het ISO 9001:2015 certificaat toegekend gekregen.

ISO 9001:2015 is de internationale norm die staat voor kwaliteit van organisatieprocessen en wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is te voldoen aan de missie en visie van de organisatie, aan stakeholderseisen (medewerkers, cliënten en andere samenwerkingspartners) en aan wet- en regelgeving. De norm vertegenwoordigt ‘Zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs dat.’

Tijdens het implementatietraject is uitvoering gegeven aan processen, procedures en voorschriften op het gebied van organisatiecontext, leiderschap, planning, ondersteuning, uitvoering, evaluatie en verbetering. Het uit dit traject voortkomende kwaliteitsmanagementsysteem biedt een stevig fundament voor kwaliteit en duurzame ontwikkeling. Het draagt bij aan het inzicht op risico’s, kansen, bedreigingen en toekomstige behoeften en verwachtingen van neuroCare Nederland.


Heeft u een vraag over ons kwaliteitsmanagementsysteem?

Neem dan contact met ons op via telefoon 024 7503507 of e-mail [email protected]

neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden