HR Manager

Mira den Ridder


Contactgegevens


(024) 750 35 07


Bijleveldsingel 34, 6524 AD Nijmegen


De bachelor arbeids- en organisatiepsychologie heeft Mira aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen behaald. Ze is sinds 2009 werkzaam in de Human Resources en heeft voornamelijk binnen het bedrijfsleven en het onderwijs werkervaring opgedaan. Eerst in specialistische functies in de loopbaanadvisering, learning & development en in recruitment. Vervolgens heeft ze de overstap gemaakt naar het generieke HR-vakgebied. In 2018 heeft Mira de opleiding Talentmanagement afgerond. Momenteel is ze bezig met de deeltijd master arbeids- en organisatiepsychologie aan de Open Universiteit.

Affiniteit met psychologie, de geestelijke gezondheidszorg, de familiaire en innovatieve cultuur met korte lijnen en het maatschappelijke karakter van de organisatie, heeft Mira doen besluiten om de volgende stap in haar loopbaan binnen neuroCare te zetten. Sinds 2022 is Mira werkzaam als HR Manager bij neurocare Clinics op de locatie In Nijmegen. Met enige regelmaat bezoekt ze tevens de andere vestigingen.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden