Gezondheidszorgpsycholoog, rTMS Professional

Drs. Dieuwertje Zolnet


Contactgegevens


(024) 750 35 07


Sweerts de Landasstraat 4, 6814 DE Arnhem


Dieuwertje is afgestudeerd als sociaal psycholoog (2008) en neuropsycholoog (2011) aan de Universiteit van Utrecht. Zij heeft gewerkt met diverse doelgroepen, zoals kinderen met ADHD, ASS en ontwikkelingsstoornissen op de poli kinderpsychiatrie in het UMC Utrecht en ouderen met onder meer CVA, dementie, Parkinson en psychiatrische aandoeningen binnen diverse settingen in de ouderenzorg. In de GGZ werkte ze voornamelijk met jongeren en volwassenen met ADHD, ASS en angst- en stemmingsstoornissen. In 2017 heeft ze de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond, waarna zij zich bekwaamde in EMDR behandelingen en opgeleid werd tot Parkinsonnet hulpverlener. Ook is zij sindsdien werkzaam als supervisor voor Masterpsychologen en psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog.

Geïnspireerd door de behandelmogelijkheden die neurofeedback en rTMS bieden, heeft Dieuwertje de overstap naar neuroCare gemaakt. De sterke focus op maatwerk, door bijvoorbeeld fysiologische processen zoals slaap en hersenactiviteit in kaart te brengen en mee te nemen in het behandelvoorstel, ziet zij als grote meerwaarde voor de behandeling.

Ook de kleinschaligheid van de organisatie, de korte lijnen en de sterke wetenschappelijke onderbouwing van de behandelingen spreken haar erg aan.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden