Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog

Drs. Marline Kerkhof


Contactgegevens


(024) 750 35 07


Bijleveldsingel 34, 6524 AD Nijmegen


Marline heeft gestudeerd in Utrecht en richtte zich zowel op de neuropsychologie als klinische psychologie. Haar master heeft ze in 2016 afgerond aan de Universiteit van Utrecht in de richting van de neuropsychologie. Na haar studie is ze de klinische psychologie ingerold. Ze heeft ervaring opgedaan met een diversiteit aan problematiek zowel in de basis GGZ als specialistische GGZ in een ambulante praktijk. Daarnaast werkt ze, ook nu nog, als traumahulpverlener bij werkgerelateerde calamiteiten zoals gewapende overvallen, gijzelingen en bedrijfsongevallen.

In 2019 kreeg Marline de kans om te starten met de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog. Vervolgens heeft ze, om meer te kunnen doen met haar achtergrond in de neuropsychologie, de overstap gemaakt naar neuroCare. Het werken met neuromodulatie vindt ze enorm interessant en er is op dat gebied nog veel te ontdekken. De zorg waarmee de behandeling bij neuroCare ingezet wordt en de tijd die er genomen wordt voor intake en diagnostiek, is voor haar enorm belangrijk voor een succesvol resultaat. In haar vrije tijd vind je Marline in het bos of op het trainingsveld met haar honden.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden