Gezondheidszorg(neuro)psycholoog, rTMS Supervisor

Drs. Joris van Neijenhof


Contactgegevens


(024) 750 35 07


Bijleveldsingel 34, 6524 AD Nijmegen


In 1999 behaalde Joris zijn master in de neuro- en revalidatiepsychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij is daarna gaan werken bij de Sint Maartenskliniek, een revalidatiecentrum dat gespecialiseerd is in het bieden van diagnostiek en behandeling aan mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH). Hij was betrokken bij de opzet van het behandelprogramma voor deze patiënten en kon daar ook zijn postmaster opleiding doen tot gezondheidszorgpsycholoog. In de jaren daarna heeft Joris met veel voldoening met de NAH-patiënten en hun systeem gewerkt en bood hij voorlichting, training, diagnostiek, en behandeling vanuit cognitief-gedragstherapeutische invalshoek en cliëntgericht kader.

De neurowetenschappelijke connectie en de behoefte aan een nieuwe uitdaging bracht Joris in 2017 naar de neuroCare Group. Het kunnen werken in een compact specialistisch team met wetenschappelijk onderbouwde behandeltechnieken en het mee helpen ontplooien van een zich dynamisch ontwikkelende en innovatieve instelling spreken hem sterk aan. Als therapeut staat hij een model van werken voor dat individueel en op maat is, en waar naast het klachtgericht werken ook aandacht is voor de rol van de persoonlijke leer- en ontwikkelingsgeschiedenis in het hier en nu.

Joris coördineert als praktijkopleider binnen neuroCare Nederland de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog BIG, is verbonden aan de neuroCademy als docent voor verschillende cursussen betreffende neuromodulatie behandeltechnieken en werkt daarnaast als docent Klinische Neuropsychologie aan het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden