Psycholoog

Lorraine Hagemeijer


Contactgegevens


(024) 750 35 07


Bijleveldsingel 34, 6524 AD Nijmegen


In 2012 studeerde Lorraine af aan de richting Gezondheidszorgpsychologie van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna is zij een aantal jaren werkzaam geweest op een polikliniek voor psychiatrie. Hier heeft zij gewerkt met volwassenen en ouderen met complexe psychiatrische problematiek, in het bijzonder ontwikkelingsstoornissen en stemmingsstoornissen. Zij maakte hierbij onder andere gebruik van (neuro)psychologisch onderzoek en cognitieve gedragstherapie.

Lorraine haar interesse in neuromodulatie als aanvulling op de reguliere behandelmethoden heeft haar in 2018 bij neurocare group gebracht. De wetenschappelijke en innovatieve aanpak spreken haar erg aan. Binnen neurocare heeft zij zich sinds 2020 grotendeels gericht op neuropsychologisch onderzoek. Op deze manier kunnen we cliënten helpen (cognitieve) problemen in kaart te brengen, inzicht krijgen in hun sterke en zwakke kanten, hoe deze samenhangen en hen gerichte adviezen geven.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden