Gezondheidszorgpsycholoog, rTMS Supervisor

Drs. Myrthe Olde Bijvank-van Eerdt


Contactgegevens


(024) 750 35 07


Bijleveldsingel 34, 6524 AD Nijmegen


In 2014 is Myrthe afgestudeerd als medisch psycholoog aan de Universiteit van Tilburg, in de richting van klinische neuropsychologie. Na haar opleiding deed zij ervaring op als behandelaar en diagnosticus in een specialistische GGZ-instelling. Hier werkte zij met volwassenen en jeugdigen met angst-, dwang- en stemmingsproblematiek.

Myrthe kwam bij neuroCare Group Nederland door haar interesse in neuromodulatie. Ze is hier werkzaam als behandelaar, diagnosticus en supervisor en heeft zich ontwikkeld in rTMS en Neurofeedback. Verder heeft zij diverse cursussen gedaan om haar kennis uit te breiden, zoals in cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie. Wat haar aanspreekt van deze instelling is het ‘denken vanuit een individu’ en het bieden van een ‘op-maat-gemaakte-behandeling’. Deze persoonlijke en veelzijdige aanpak past bij haar en voert zij met veel plezier uit. In 2019 heeft Myrthe de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden