Gezondheidszorgpsycholoog, rTMS Supervisor

Drs. Vera Kruiver


Contactgegevens


(024) 750 35 07


Bijleveldsingel 34, 6524 AD Nijmegen


In 2008 is Vera afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar opleiding is ze aan het werk gegaan als behandelaar en diagnosticus bij een particuliere praktijk die pedagogische en psychologische hulpverlening aanbiedt. Daar heeft zij gewerkt met kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen met diverse emotionele, gedrags- en leerproblemen. Daarnaast werkte zij op een praktijkschool waar ze jongeren begeleidde met tevens diverse problematiek.

Haar interesse in neuromodulatie als aanvulling op de reguliere behandelmethoden heeft haar bij neuroCare Group gebracht. Sinds 2010 is zij werkzaam bij neuroCare Nederland als behandelaar, diagnosticus en supervisor. De cliëntgerichtheid en de specialistische aanpak spreken haar erg aan, net als het dynamische karakter van de organisatie en de nauwe samenwerking met de onderzoekers van neuroCare en Brainclinics. Vera heeft diverse cursussen gedaan om haar kennis uit te breiden, zo is zij o.a. opgeleid in de cognitieve gedragstherapie, EMDR, schematherapie, neurofeedback en rTMS. In 2019 heeft zij haar opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden