Global Trainer, Psycholoog

Drs. Marleen Stam


Contactgegevens


(024) 750 35 07


Lange Voorhout 72, 2514 EH Den Haag


Marleen studeerde in 2007 af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met een Master in klinische psychologie. Haar ervaring bestaat voornamelijk uit het trainen van professionals in de geestelijke gezondheidszorg, het afnemen en interpreteren van assessments en het geven van psychotherapie aan mensen met psychologische, sociaal-emotionele en gedragsproblemen. Ze schreef als coauteur in samenwerking met Prof. Dr. A.J.F.M. Kerkhof een zelfhulpboek over piekeren: “Piekeren, een stapsgewijze methode om je gepieker te verminderen”.

Op dit moment traint Marleen andere professionals in klinieken over de hele wereld, in innovatieve neuromodulatietechnieken, zoals repetitieve Transcraniële Magnetische Stimulatie (rTMS), (Q) EEG informed neurofeedback, Slow Cortical Potential (SCP) neurofeedback, slaapassessment en QEEG-afname en -interpretatie.

Zij is gespecialiseerd in de behandeling van AD (H) D, depressie, obsessieve compulsieve stoornis, slaapproblemen, PTSS, gedragsproblemen en angststoornissen bij volwassenen en kinderen met behulp van neurofeedback-therapie, ouder begeleiding, rTMS, slaapassessment, EMDR en psychotherapie.

Haar passie ligt daarin te werken met mensen, zowel volwassenen als kinderen. Marleen stelt mensen graag op hun gemak, door op een empathische manier contact te maken en hun behoeften te erkennen, om zodoende de optimale behandelings- of trainingsomgeving te creëren.

Momenteel bekleedt ze de functie van Global Trainer en traint ze professionals van (nCG) klinieken wereldwijd. Verder ondersteunt en presenteert ze in neuroCademy cursussen van neuroCare Group.

Marleen houdt van reizen, andere landen en culturen te ontdekken, en ze houdt van wandelen. Ze brengt graag tijd door met familie, vrienden en huisdieren.


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden