Klinisch Psycholoog BIG & Directeur neuroCare Nederland

Drs. Rosalinde van Ruth


Contactgegevens


(024) 750 35 07


Bijleveldsingel 34, 6524 AD Nijmegen


In 1999 behaalde Rosalinde haar master in klinische psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna deed zij ruime werkervaring op in verschillende settingen terwijl ze de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog volgde en in 2006 de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog-psychotherapeut afrondde.

Ze is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van mensen met complexe depressie, angst en persoonlijkheidsstoornissen. Rosalinde is erkend lid van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt) en van de Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie (NVGP). Daarnaast is zij erg bedreven in de schematherapie.

In 2007 startte ze als supervisor bij Brainclinics en sinds 2016 heeft zij naast de functie van klinisch psycholoog en regiebehandelaar de rol van directeur neuroCare Group Nederland op zich genomen. Rosalinde heeft in juli 2017 haar MBA behaald aan de Twente School of Management in Enschede.

AGB code: 94-006602


neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden