Therapie online

Online psychotherapie

Ongetwijfeld volgt u alle ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus op de voet. Het ontwricht de maatschappij en zorgt voor veel vragen en gevoelens van onzekerheid. Zeker in deze tijd is het belangrijk dat u weet dat neuroCare er voor u is. Onze behandelaren bieden passende ondersteuning ‘op afstand’, waardoor u er niet alleen voor staat.

Afhankelijk van de aard van uw klachten en de behandeling die wij daarvoor aanbieden kunt u de behandeling op locatie bij één van onze neuroCare vestigingen ondergaan. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en de gezondheid van onze cliënten en medewerkers staat daarbij voorop.
In geval behandeling op locatie niet noodzakelijk is, laten wij u graag kennismaken met online gesprekstherapie door middel van videobellen. Ook onze intakegesprekken en adviesgesprekken kunnen uitstekend online uitgevoerd worden.

Wilt u meer weten over hoe deze online behandelingen tot stand komen, download dan nu onze informatiebrochure hier.

Neem contact op met neuroCare voor meer informatie>

Online intake en onderzoek

Voorafgaand aan een behandeltraject bij neuroCare vindt altijd een intakegesprek plaats. Vaak is extra onderzoek (diagnostiek) nodig om een goed behandeladvies voor u te kunnen opstellen. Dit onderzoek kan bijvoorbeeld bestaan uit het invullen van vragenlijsten, een neurofysiologisch onderzoek (QEEG) of een slaaponderzoek (actigrafie). Kijk hier voor meer informatie over het aanvullende onderzoek.

Een intakegesprek en een deel van het aanvullende onderzoek kan online, via videobellen, worden uitgevoerd. Zo weet u snel waar u aan toe bent en of u bij ons aan het juiste adres bent voor uw behandeling.

Neem contact op met neuroCare voor meer informatie >

Tele-neurofeedback

Neurofeedback is een wetenschappelijk bewezen methode om ADHD en slaapproblemen te behandelen. Soms kan de neurofeedback behandeling (deels) thuis uitgevoerd worden. Dit noemen we tele-neurofeedback. In overleg met uw behandelaar wordt beoordeeld of het thuis toepassen van neurofeedback ook voor u een optie kan zijn.

Meer informatie over (tele-)neurofeedback >

neuroCare staat voor gepersonaliseerde behandeling in de GGZ sinds 2001. Met onze innovatieve visie op diagnostiek en behandeling bieden we effectieve geestelijke gezondheidszorg op maat.

www.neurocaregroup.nl

Copyright neuroCare Group Nederland 2019. Alle rechten voorbehouden